Van élet a szakítás után!

Azt már tudjuk a szakítós blog óta, hogy sokan sokféleképpen szakítanak. Megtudtuk, hogy nem csak minket csaptak be és nincs egyedi szakítás, minden sablonos és a fájdalom is közös. Azt azonban még senki nem mondta el, hogy hogyan tovább. Mi történik amíg az ember már csak fájdalom mentes emlékként gondol előző kapcsolatára. Várom a leveleket és a történeteket, de elsősorban azt írom le, hogy velem mi történik. Most lett vége egy hosszú és mély kapcsolatomnak. Egyenlőre nem tudom, hogy hogyan és hova tovább. Azt tudom, hogy nem vagyok egyedül, karácsony közeledtével egyre többen leszünk.

Archívum

Történet a mohóságról, az irigységről és egy ismeretlen jelenségről!

2008.12.23. 15:20 - 2Baz2B

Címkék: buli ismerkedés csajozás újrakezdés züllés

Egyszer csak úgy lett, hogy a barátomnak lejárt a 24 órás szolgálata és jött utána a jól megérdemelt, de legalábbis kötelező 3 napos pihenő. Hogy hogy nem a pihenő napba pont beleesett a kötelező csütörtök is.

Mivel hát közeleg a karácsony és amúgy is régen voltunk együtt bárhol is, azt gondoltuk elnézünk valahova. Igaz ő már megtalálta azt a lányt, akivel el tud lenni egy darabig, mert azt már tudom, hogy nem a végtelenségig és ő is tudja talán a lány is. A lényeg, hogy ő nincs egyedül, de szolidáris.

 

Belevetettük magunkat az éjszakába. Kezdésnek egy törzshely, ahol ismernek, kedvesek és enyhe füstöt kell csak elviselni az alacsonyra nőtt árakért cserébe. Rövid töprengés után kikértük az Edelweiss adagunkat. A felismerés csak később jött, hogy nem is esik jól. Most már tudom, hogy innentől csúszott el az esténk.

 

Nem szaporítom a szót pálinka lett belőle. Zsindelyes, hogy jó legyen. Tudni kell, hogy én nem szeretem a pálinkát. Ezen lelkesült fel ivócimborám, hogy akkor megtanít inni. Na nem a teljes pálinka szertartásra, csak arra a kedves kis helyire, amit náluk gyakorolnak Borsodban. Szóval, hogy érezzük a pálinka kellemes gyümölcsös ízét és mégse keljen erőszakkal lent tartani, isznak hozzá őszi levet. Elsőként egy korty a szájba, hogy kimossa az előző ízeket, majd utána a pálinka hirtelen, majd még több őszi lé. Így az őszi lé lekiséri, de a szájban megmarad a gyümölcsös íz.

 

Nem akarok dicsekedni, de ez nekem olyan jól ment, hogy egyből elkezdtük ismételni. A 4. után már nagyon menni akartunk, csak még ötletünk sem volt hova. Itt jött a közönség bevonása, akik előre megjósolható módon 2 helyet említettek: scool club és Morrisons 2.

Na a morrisons 2 szóba se jöhetett a pajtinál, ezért és mert se taxizni, se bmvzni nem volt kedvünk School Club lett belőle. Na van is innen egy olyan közös esténk, amikor még jó volt és kisebb vagyont hagytunk ott. Majd ezt máskor.

 

Szóval elindultunk, odaértünk, befizettünk és kaptunk kupont. Sörre vagy long drinkre. Fejenként 4 darabot. Már sejtettük,hogy gond van. Igazunk lett szinte senki nem volt azonban már csak 20 perc az akció végéig. Itt került elő a mohóság. Csak nem hagyjuk veszni a kuponokat. Mivel a kedves pultos lány semmi olyat nem sorolt fel, ami kedvünkre való lett volna, ezért 8 whisky kóla lett belőle és ez a másik olyan ital, amit nem szeretek. Ennyi itallal már oda szegődtünk egy lányokból álló asztal társasághoz, akik szintén kihasználták a kupon előnyeit. Ott ültünk egy asztalnál és előttünk 36 pohár whisky kóla.

 

Derekasan neki is álltunk inni. A 2. nál már tudtam ez így nem lesz jó, inkább táncoljunk. Közben ezért mások is becsábultak a helyre így társasággal tudtuk ropni. Tudtam, hogy a maradék piánkat soha nem isszuk meg ezért nekikezdtünk elosztogatni a későn jöttek között. 3 pohár el is ment és amikor a 4. pohárért mentünk, már szigorúan magunknak, akkor jelent meg az a lány aki az asztal társasággal volt, de csak most jött. Egyből kikérte magának, hogy mi jogon visszük el az ő asztaluktól a piát. Teljesen fel volt háborodva. Azt sem akarta elhinni,hogy ez a mi piánk még. Pillanatok alatt pipa lettem a stílusától és a modorától. Tipikusan az az ember, aki akkor érzi jól magát, ha ő irányíthat, ha az van amit ő mond. Szereti megvédeni a kis territóriumát és valószínű egy elfásult, bepókhálósodott ember. Jobb az ilyentől minél távolabb lenni. Otthagytuk a maradék piánkat és azt a sok sok poharat,amit majd boldogan magába tölthet a maradék 2 barátnőjével.

Mi inkább a pulthoz mentünk és a barátnője sűrű bocsánatkérése közben rendeltünk inkább egy Captain Morgan Gyömbért, ami nagyon finom!! Ő volt az irigy.

 

Az ismeretlen jelenség pedig az a jelent volt, amikor egy lány elkezdett hátulról simogatni. A fejem és a tarkóm. Majd a fülembe súgta: Látom, hogy most mással táncolsz, de ne aggódj megvárlak. Azonnal megjelentek bennem a nagy kérdőjelek. Ezt most hogy, meg miért? Hogyan egyezteti ezt össze magának? Önbecsülés büszkeség smafu? Vagy vannak olyan lelki szövőszékek, amiket el sem érhetek, amik magától érthető módon termelik ki lelkünk eme szöveteit? Valakinek van válasza?

A bejegyzés trackback címe:

https://ujrakezdos.blog.hu/api/trackback/id/tr29838516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

undergroundgirl 2009.09.30. 14:32:08

tudom hogy jó rég írtál már ide,lehet ezt el se olvasod,de most találtam rá a blogodra véletlenül,és nagyon megtetszett.kár hogy nem folytattad...remélem azóta megtaláltad a boldogságot...


süti beállítások módosítása